trendeSoğukkuyu, Girne Blv 214/A Bayraklı, İzmir Türkiye +90 530 311 1923
trendeSoğukkuyu, Girne Blv 214/A Bayraklı, İzmir Türkiye +90 530 311 1923

Üniversite sınavına kadar aklımda tıp okumak, doktor olmak neredeyse yoktu diyebilirim. Sınav sonrası mühendislik ve tıp tercihlerim olmuş ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanmıştım. İlk yıllar temel bilimler olunca çok sıkılmış ve bana göre olmadığını düşünürken, üçüncü sınıftan itibaren başlayan klinik dersler ile birlikte keyif almaya başlamıştım. Dördüncü sınıfta genel cerrahi stajına başlayıncaya kadar dahiliye uzmanı olmayı istiyordum.

Genel cerrahi stajında hocam Dr. Gökhan İçöz beni çok etkiledi. Onun bilgisi, hastalıklara ve ameliyatlara analitik yaklaşması ve duruşu çok etkileyiciydi. O günden itibaren genel cerrah olmak en büyük arzum olmuştu. Staj boyunca gönüllü ameliyatlara girmiş ve daha çok etkilenmiştim. Altıncı sınıf bitmiş ve doktor olmuştum. İlk girdiğim tıpta uzmanlık sınavında sadece genel cerrahi yazdım ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesini kazandım. Beş yılın sonunda Aralık 2011’de genel cerrahi uzmanı oldum. İyi ki de olmuşum diyorum, çünkü mesleğimi çok seviyorum.

Son Yazılar

Dr. Metin Karadeniz

Temmuz 2018’den itibaren İzmir Karşıyaka’da kurmuş olduğum Op. Dr. Metin Karadeniz Obezite ve Metabolik Cerrahi Kliniği’nde hastalarıma hizmet vermekteyim. 2012 yılından beri edindiğim bilgileri sizler için bu blogta paylaşıyorum.